Industry News

Aký druh samolepiek na čiarový kód natieraného papiera by sa mal používať na elektronických výrobkoch?

2021-06-07

Bežné elektronické výrobky na trhu zahŕňajú chladničky, dezinfekčné skrinky, počítače, práčky a energetické banky, elektronické obvody a ďalšie elektronické výrobky. Každý elektronický výrobok je pripevnený papierom na štítky, napríklad dvojrozmerným papierom na etikety, papierom na certifikáty výrobku, papierom na tlač etikiet atď. Najbežnejší je papier na etikety s dvojitým rozmerom, pretože papier na etikety s dvojrozmerným kódom môže zaznamenať informácie o produkte.

AkýSamolepky na čiarový kód potiahnuté papierommali by byť použité v elektronickom produkte?
1. Veľké elektronické výrobky: Často používajú chladničky, dezinfekčné skrinky, práčky a ďalšie elektrické výrobkySamolepky na čiarový kód potiahnuté papierom.The effect is long lasting, not only suitable for product identification label paper, but also suitable for small Samolepky na čiarový kód potiahnuté papierom.
2. Malé elektronické výrobky: elektronické obvody, elektronické batérie a ďalšie elektronické príslušenstvo, ktoré môžete použiťSamolepky na čiarový kód potiahnuté papierom, or high temperature label paper, mainly according to the use environment of the electronic circuit board. For electronic products such as motherboards and electronic batteries, due to the high temperature environment, it is recommended to use PET Samolepky na čiarový kód potiahnuté papierom, because PET label paper has the characteristics of high temperature resistance and friction resistance.

3. Výrobky odolné voči vysokým teplotám: ako sú dosky s plošnými spojmi v odvetví výroby elektroniky, elektronické výrobky SMT atď., Papier na štítky odolný voči vysokým teplotám je vybraný pre papier na štítky s kódom QR elektronických výrobkov, ktorý má funkcie odolnosti voči vysokým teplotám , odolnosť voči vysokým teplotám a odolnosť proti chemickej korózii. Odolnosť voči vysokým teplotám je vyššia ako 100 ° C.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept