Industry News

  • Dobré používanie samolepiacej etikety prinesie ľuďom veľké pohodlie, ale akonáhle bude samolepiaca etiketa zbytočná a odtrhnutá inými, stane sa z nej mestský mach.

    2021-06-08

  • Na nízkotlakové tlačové hlavy je možné aplikovať termálne papierové nálepky, papierové suroviny ošetrené tepelnou vrstvou s vysokou tepelnou citlivosťou a suroviny s vysokou citlivosťou povrchovej vrstvy, takže opotrebovanie tlačovej hlavy je relatívne malé.

    2021-06-08

  • Ak chcete byť odborníkom na ručné účty, dobré používanie rôznych papierových nálepiek je nepostrádateľnou zručnosťou.

    2021-06-07

  • Skontrolujte priľnavosť nálepky. Správny spôsob, ako odlepiť nálepku z povrchu podkladového papiera, je udržať štítok čo najrovnejší a odtrhnúť ho zo stredu hornej alebo spodnej časti podkladového papiera, aby sa zaistilo, že nálepka dobre sadne na povrch objekt.

    2021-06-07

  • Bežné elektronické výrobky na trhu zahŕňajú chladničky, dezinfekčné skrinky, počítače, práčky a energetické banky, elektronické obvody a ďalšie elektronické výrobky. Každý elektronický výrobok je pripevnený papierom na štítky, ako je napríklad dvojrozmerný papier na štítky s kódom, papier na štítky s osvedčením o produkte, papier na tlač štítkov atď. Najbežnejší je papier na štítky s dvojrozmerným kódom, pretože papier na štítky s dvojrozmerným kódom môže zaznamenajte informácie o produkte. Aký druh nálepiek s čiarovým kódom z potiahnutého papiera by sa mal používať na elektronický výrobok?

    2021-06-07

  • Samolepiaca etiketa je kompozitný materiál, ktorý je vyrobený z papiera, filmu alebo iných špeciálnych materiálov, potiahnutých lepidlom na zadnej strane a ochranným papierom potiahnutým silikónom ako pôvodným papierom.

    2021-06-04

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept